onsdag 27 oktober 2010

Mitt minne är inte alltid det bästa så bloggandet har blivit lite bortglömt..
men men.. så vad har hänt:
- Jag har ätit stora mängder god glass
- Jag har dansat sevillanas ( liknande flamenco, fast inte lika showigt)
- Jag har börjat plugga, och faktiskt varit ganska duktig
- Jag har upptäckt skolans comedor, där man får två rätter mat, bröd, frukt och vin/öl till maten.. allt för hela 3 euro, fasligt dyrt! =)
- Jag har varit i Alpujarra och vandrat bland molnen
- Jag har sett en otroligt bra flamencoshow
- Jag har tittat på extremt många avsnitt av greek
- Jag har börjat sova i pyjamas och sockar, det blir kallt på nätterna.. :(

Ja det och massor av andra saker har jag gjort, väldigt svårt så här i efterhand att komma ihåg vad man faktiskt har gjort. men men.. Jag längtar tills november nu för då får jag besök, först av mamma och pappa och sen så kommer Charlotte hit! Yeii för besök.. Ska bara försöka räkna ut vad man bör visa dem, jaja.. I fix! Finns egentligen alldeles för mycket att göra här, så det blir nog inget problem!

I helgen ska jag och några fler åka till Sevilla, it's gonna be awesome!

Puss på er, ska försöka uppdatera lite oftare.

torsdag 7 oktober 2010

Långhelg och lite bilder







Ja nu är det äntligen torsdag, som för mig betyder helg! Studierna börjar ta lite form nu förutom det faktum att vi fortfarande inte har fått registrera oss på en enda kurs, men men.. Allt ska väl ta lite längre tid här, det är lite av charmen också.. Jag har iaf. bestämt mig för att inte ta några morgonkurser, jag behöver min skönhetssömn så därför har jag första lektionen 11.30. Alldeles perfekt, i dag vaknade jag t.o.m före väckarklockan, definitivt en helt underbar känsla!

Det har vart mycket skola och spanska i veckan, men också en hel del tapas, glass, roliga människor och allt annat som gör att jag trivs så bra här! I kväll ska det dansas på salsabar, men det är en Erasmusfest så hur stor del salsa det blir är oklart.. Det blir nog bra vilket som! Dessutom så är det långhelg för det är helgdag på tisdag vilket innebär klämdag på måndag.. Nästa lektion på onsdag, känns inte helt fel när det är torsdag! =)

Tänkte lägga upp några få bilder så ni får se mitt nya tygstycke som numera pryder min vägg, det ser närstan ut som en matta men nej då, jag har själv kämpat som en galning för att få upp det på väggen! Min skola, som ser ut lite som ett fängelse, men inget kan väl få upp pluggmotivationen som ett betongblock?! En bild på Alhambra kvällstid, väldigt vackert! En flamencodansare, lite glass och vänner.. =) Fler bilder kan nog hittas på facebook då alla andra är mycket duktigare på att lägga upp bilder än vad jag är!


Puss

lördag 2 oktober 2010

Dagens viktigaste händelse!

Dagens viktigaste/roligaste händelse är utan tvekan när Camilla låg och solade på takterassen och en fågel bestämde sig för att göra sina behov precis ovanför henne.. Camilla kommer in med ett bestört ansiktuttryck och bajs i ansiktet.. Underbart! Fast lite synd om henne är det allt! Men sååå kul!