fredag 28 januari 2011

Man måste tydligen plugga i Spanien också..

Jag är trött.. trött på att plugga. Sista veckan ska väl tillbringas med med nära och kära, inte med en massa böcker och föreläsningsanteckningar. Men det blir väl så när man har anammat den spanska livsstilen in i själen. Mañana, mañana är ju ett så underbart skönt sätt att leva på.. Ända tills det faktiskt är mañana. Men jag ska verkligen inte klaga, sedan sist har jag firat min födelsedag, ätit massa tapas, varit på vad man skulle kunna kalla komisk poesi (väldigt bra var det iaf!), solat, ätit glass, fått besök av AnnaMaria, och bara njutit av livet helt enkelt. Det är faktiskt svårt att göra annat här i Granada! Åtminstone med så fina människor runt omkring sig.

I Uppsala är det Oppsittje i kväll, och här är jag.. lite konstigt, men det ska bedövas med tapas och vin om några timmar. I morgon är det Renneth och jag vet att tjejerna kommer att renna alldeles utmärkt så jag känner mig trygg! Vinsten är väl säkrad?! =) Om en vecka är jag i Uppsala, just nu känns det.. ja vad känns det, konstigt, annorlunda men samtidigt så himla roligt att träffa alla. Alla som jag saknat nu under de här månaderna. Och när jag väl är i Uppsala kommer jag sakna alla fina människor som jag lämna här, varför kan jag aldrig vinna?! Jag gillar ju att vinna och är dessutom bra på det!

Nä nu är det dags att återgå till böckerna, det är fredag men det känns som måndag, eller tisdag.. Ingen känsla att rekommendera! Just nu så ägnas dagarna helt (så gott det går) åt plugg och kvällar/nätter åt att hinna göra så mycket som möjligt med mina vänner innan jag åker norröver. På söndag är det dags för en väldigt efterlängtad jamsession på Booga, the Police tema, kan väl inte bli annat än succé!
Just ja... koncentration - nu kör vi!

Hade!

torsdag 13 januari 2011

och så var det januari..

Tiden går fort när man har roligt, och helt plötsligt är det januari.. Jag är tillbaka i Granada efter galet roliga dagar i Sverige. Jag hann nog med det mesta jag ville iaf, så nöjd tjej!
Här i Granada är livet sig ganska likt, fast det har försvunnit en massa julpynt. Det är relativt varmt, idag en circus 15 grader och strålande solsken.. Så inga klagomål här inte. Tapasen är fortfarande goda och glassen likaså, det enda som har förändrats är väl att mitt internet hemma har lagt ned, det gör tydligen det när ingen betalar räkningen, konstigt!

Jag har tyvärr insett att jag nu måste börja plugga på riktigt.. Vilket inte är helt enkelt när det finns så mycket annat roligt att göra, men men.. Ska tentorna bli godkända så kanske det krävs en viss mängd studier bakom..

I går var jag och Julia på bio och såg The Tourist, dubbad till spanska så klart. Det var lagomt underhållande, sedan hann vi med att träffa hela det svenska gänget som är här för att hälsa på Camilla. Ett glas vin och sedan en tetería, mysig kväll! Det finns så mycket att göra här på kvällarna så det tillbringas inte särkilt mycket tid hemma, förutom sovandet då. I kväll står det tapasrunda på schemat och sedan ska vi ut och skaka rumpa på Vogue. Jag älskar att vara ledig på fredagarna, helt underbart!

I morgon är det min födelsedag, jättekonstigt! Jag har inte riktigt fattat att vi faktiskt är i januari eftersom vädret här mer känns som sept-okt eller april.. Men man får väl lita på kalendern. Det ska iaf firas med churros till frukost, det är ungefär det enda som jag bestämt att jag vill göra, till mina kompisars förtret.. Tydligen så bör man ju ha planer och en massa saker man vill göra.. men men, jag är ju som nöjd som det är så varför krångla till saker, ge mig lite churros med choklad och kanske en glass i solen så är min dag gjord! =)

Hoppas allt är bra hemma!
Puss